Norlins Matnära Aktiebolag

Kalmar län

Information

Norlins Matnära Aktiebolag hittar ni ett Kalmar län som inte är som andra län. I Kalmar län hittar ni Vimmerby som är den kommunen där Norlins Matnära Aktiebolag finns. I Vimmerby så finns det många olika Aktiebolag och i Kalmar län så finns det ännu fler Aktiebolag. Norlins Matnära Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket Norlins Matnära Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. Norlins Matnära Aktiebolag har funnits sedan och 1991-01-01 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Norlins Matnära Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Oskarshamnsv. 13, 598 96, Vimmerby men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 0492-50003.

Vimmerby arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Kalmar län för att locka till sig fler företag.

Idag är Norlins Matnära Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Norlins Matnära Aktiebolag har idag 556431-2261 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -Norlin, Håkan Sigurd -Norlin, Mariette Elisabet är den som för stunden ansvarar för Norlins Matnära Aktiebolag

Bolaget skall bedriva dagligvaruhandel, samt därmed förenlig verksamhet.

I Norlins Matnära Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Norlin, Håkan Sigurd som är född 1958 och har titeln VD, Norlin, Mariette Elisabet som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Norlin, Håkan Sigurd som är född 1958 och har titeln Suppleant, Karlsson, Britt-Marie Iréne som är född 1957 och har titeln Revisor, Deloitte AB som är född och har titeln Revisor, .