DEFAKON RENTING Aktiebolag

Kalmar län

Information

Bolaget skall äga och förvalta fast egendom, bedriva handel med sport- och frilufsartiklar, vapenhandel med huvudinriktning på artiklar för jakt, fiske, beklädnad, hund, häst, fågel, övriga fritidsartiklar inom dessa områden, yrkeskläder, skyddsutrustningar-beklädnads, bedriva uthyrningsverksamhet av friskvårdsartiklar, lokaler och fordon, driva konsultverksamhet inom ekonomi, administration, fastighets- och byggnadsområdena, bedriva redovisningsservice samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för DEFAKON RENTING Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Vimmerby så är DEFAKON RENTING Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Kalmar län så finns det ännu fler.

Vimmerby arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Vimmerby och i Kalmar län. Redan 1991-04-25 så skapades DEFAKON RENTING Aktiebolag och bolaget är har F-skattsedel DEFAKON RENTING Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

DEFAKON RENTING Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1991-01-01

556425-2962 är organisationsnummret för bolaget som finns i Vimmerby.

Just nu är DEFAKON RENTING Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Kalmar län

Vill ni komma i kontakt med DEFAKON RENTING Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 0492-12000 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Edlund, Anna Sofia -Edlund, Dan Roland Paul

Följande personer är på något sätt aktiva inom DEFAKON RENTING Aktiebolag är Edlund, Dan Roland Paul som är född 1949 och har titeln VD, Edlund, Dan Roland Paul som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Edlund, Anna Sofia som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Svensson, Anders Göran som är född 1941 och har titeln Suppleant, Bjelkemyr, Lars-Erik Helmer som är född 1950 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor.