Vellet Project Aktiebolag

Kalmar län

Information

I Vimmerby finns det ett Aktiebolag som heter Vellet Project Aktiebolag. Det finns flera bolag som liknar Vellet Project Aktiebolag i Kalmar län. Vimmerby är verksamma för att främja bolagandet i kommunen.

Vellet Project Aktiebolag är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1994-01-01 och det finns flera bolag som är det i Kalmar län.

Sedan 1991-02-21 så har Vellet Project Aktiebolag varit registrerat och sedan 1993-01-01 så har bolaget varit momsregistrerat. Idag är Vellet Project Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns fler bolag som är det i Vimmerby.

Vill man komma i kontakt med Vellet Project Aktiebolag så kan man gör det genom att posta ett brev till Salikons Gränd 6, 598 31, Vimmerby. Vi ni istället prata med Vellet Project Aktiebolag så kan ni göra det på 0492-10743.

Bolaget skall bedriva konsultverksamhet och byggenskap i byggbranschen samt idka därmed förenlig verksamhet i byggprojekt i Sverige och utomlands. Inriktningen skall företrädesvis vara besiktningar och kvaltitetsäkring av upphandlade entreprenader i branschen. I bolagets verksamhet ingår dessutom massage inom friskvård och rehabilitering, föreläsningar och utbildning inom friskvård samt försäljning av hälsoprodukter inom kroppsvård och därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för bolaget är idag Vellet, Vello som är född 1941 och har titeln VD, Vellet, Vello som är född 1941 och har titeln Ordinarie ledamot, Lindqvist, Margit Rebecka som är född 1970 och har titeln Suppleant, Karlsson, Britt-Marie Iréne som är född 1957 och har titeln Revisor, Deloitte AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas var för sig av -Lindqvist, Margit Rebecka -Vellet, Vello .

Vellet Project Aktiebolag har 556419-0196 som sitt organisationsnummer.