Vimmerby bageri o konditori Aktiebolag

Kalmar län

Information

Vimmerby bageri o konditori Aktiebolag är ett av många företag som finns i Vimmerby. Det är nämligen den kommunen som Vimmerby bageri o konditori Aktiebolag finns i och den tillhör även Kalmar län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Vimmerby bageri o konditori Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 1994-01-01.

Vimmerby bageri o konditori Aktiebolag som idag finns i Kalmar län har varit registrerat sedan 1991-01-22. Men sedan 1991-01-01 så har Vimmerby bageri o konditori Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Magasinsg. 4, 598 37, Vimmerby. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Vimmerby bageri o konditori Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0492-15646.

Vimmerby arbetar för att företag som Vimmerby bageri o konditori Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Vimmerby bageri o konditori Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Kalmar län.

Bolaget skall bedriva bageri- och konditoriverksamhet samt ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Vimmerby bageri o konditori Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Vimmerby bageri o konditori Aktiebolag och det är följande personer, Neessen, Herluf som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Neessen, Linnéa Carina som är född 1952 och har titeln Suppleant, Ahlstrand, Thomas Lock som är född 1957 och har titeln Revisor, Nilsson, Karin Alice som är född 1958 och har titeln Revisorssuppleant, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, K.A.N Ekonomi och Revision AB som är född och har titeln Revisor.

Organisationsnummer för Vimmerby bageri o konditori Aktiebolag är 556416-1965.