VIMMERBY ENTREPRENAD-& MASKIN Aktiebolag

Kalmar län

Information

Bolaget skall bedriva entreprenader och transporter avseende gräv-, schakt- och underhållsarbeten, svetsning och reparationer av grävmaskiner, försäljning av grävmaskiner med tillbehör jämte uthyrning av grävmaskiner samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för VIMMERBY ENTREPRENAD-& MASKIN Aktiebolag vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Vimmerby så är VIMMERBY ENTREPRENAD-& MASKIN Aktiebolag en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Kalmar län så finns det ännu fler.

Vimmerby arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Vimmerby och i Kalmar län. Redan 1991-01-02 så skapades VIMMERBY ENTREPRENAD-& MASKIN Aktiebolag och verksamheten är har F-skattsedel VIMMERBY ENTREPRENAD-& MASKIN Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

VIMMERBY ENTREPRENAD-& MASKIN Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1991-01-01

556416-1346 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Vimmerby.

Just nu är VIMMERBY ENTREPRENAD-& MASKIN Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Kalmar län

Vill ni komma i kontakt med VIMMERBY ENTREPRENAD-& MASKIN Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 010-2239004 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom VIMMERBY ENTREPRENAD-& MASKIN Aktiebolag är Esping, Nils Reinhold Jörgen som är född 1963 och har titeln VD, Esping, Nils Reinhold Jörgen som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Esping, Mats Egon Robert som är född 1967 och har titeln Suppleant, Hedrum, Carina Maria Elisabet som är född 1971 och har titeln Revisor, P46 Redovisning AB som är född och har titeln Revisor, .