Michael Sandström Aktiebolag

Kalmar län

Information

I Kalmar län så finns Michael Sandström Aktiebolag. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som verksamheten ligger i är Vimmerby här finns det många olika Aktiebolag. Michael Sandström Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Kalmar län. Vimmerby jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Kalmar län gör att bolag trivs där.

Michael Sandström Aktiebolag är momsregistrerat sedan1990-01-01 och har organisationsnummer 556401-8777.

Vill man komma i kontakt med verksamheten så kan man nå dem via telefon: 0492-12030 alternativt besöka eller skicka post till Michael Sandström Aktiebolag på följande adress St. Torget 4, 598 37, Vimmerby.

Michael Sandström Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I Michael Sandström Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , , Sandström, Ola Erland som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande , , , Sandström, Anna Bia Mikaela som är född 1984 och har titeln Suppleant . , , . .

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva herr- och damkonfektionsrörelse samt idka därmed förenlig verksamhet.