Hotel Carl IX i Vimmerby Aktiebolag

Kalmar län

Information

Bolaget skall bedriva hotellrörelse ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Hotel Carl IX i Vimmerby Aktiebolag vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Vimmerby så är Hotel Carl IX i Vimmerby Aktiebolag en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Kalmar län så finns det ännu fler.

Vimmerby arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Vimmerby och i Kalmar län. Redan 1990-06-18 så skapades Hotel Carl IX i Vimmerby Aktiebolag och verksamheten är har F-skattsedel Hotel Carl IX i Vimmerby Aktiebolag har haft det sedan 1995-01-01.

Hotel Carl IX i Vimmerby Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1993-01-01

556399-3962 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Vimmerby.

Just nu är Hotel Carl IX i Vimmerby Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Kalmar län

Vill ni komma i kontakt med Hotel Carl IX i Vimmerby Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 0492-12515 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av -Kvistborg Ekelund, Cecilia Firman tecknas var för sig av -Andersson, Ulla Kristina -Kvistborg Ekelund, Cecilia

Följande personer är på något sätt aktiva inom Hotel Carl IX i Vimmerby Aktiebolag är Kvistborg Ekelund, Cecilia som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Ulla Kristina som är född 1945 och har titeln Suppleant, Saxholm, Ulf John-Axel som är född 1946 och har titeln Revisor, Ulf Saxholm Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .