Vimmerby Handels AB

Kalmar län

Information

Bolaget skall bedriva bärgning, bilförsäljning och bilreparationer samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Vimmerby Handels AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Vimmerby så är Vimmerby Handels AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Kalmar län så finns det ännu fler.

Vimmerby arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Vimmerby och i Kalmar län. Redan 1990-05-14 så skapades Vimmerby Handels AB och företaget är har F-skattsedel Vimmerby Handels AB har haft det sedan 1994-01-01.

Vimmerby Handels AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1990-01-01

556396-4120 är organisationsnummret för företaget som finns i Vimmerby.

Just nu är Vimmerby Handels AB Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Kalmar län

Vill ni komma i kontakt med Vimmerby Handels AB så går det att nå dem via telefon på 0492-12700 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Vimmerby Handels AB är Mårt, Cyril Ulf Georg som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Jonsson, Tomas Hans-Magnus som är född 1952 och har titeln Suppleant, Ernst & Young Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, Skogsberg, Camilla Gertrud Synnöve som är född 1969 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .