Vimmerby Bilplåt Aktiebolag

Kalmar län

Information

Vimmerby Bilplåt Aktiebolag är ett bolag som finns i Vimmerby. I Vimmerby Bilplåt Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Nilsson, Lars Anders som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Nilsson, Gun Anita Christina som är född 1955 och har titeln Suppleant, Riberth, Nils Jan Mikael som är född 1960 och har titeln Revisor, Klingstedt, Kerstin Inger Maria som är född 1969 och har titeln Revisorssuppleant, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Vimmerby Bilplåt Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Vimmerby Bilplåt Aktiebolag på telefon 0492-75555.

Bolagets verksamhet ska vara att bedriva bilverkstad, bilplåtslageri, försäljning av begagnade bilar och bildelar, redovisningstjänster samt idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Vimmerby Bilplåt Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Vimmerby Bilplåt Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Kalmar län och Vimmerby arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Vimmerby Bilplåt Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Vimmerby Bilplåt Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1990-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Vimmerby Bilplåt Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Nilsson, Gun Anita Christina -Nilsson, Lars Anders

Vimmerby Bilplåt Aktiebolag har 556383-7789 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Kalmar län.