PRIMAQ Aktiebolag

Kalmar län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Vimmerby och PRIMAQ Aktiebolag är ett av dem. Kalmar län är ett stort län där det finns många företag där och PRIMAQ Aktiebolag är ett av dem. Statusen för PRIMAQ Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

PRIMAQ Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1990-01-31. Det finns flera olika företag i Kalmar län som är ett stort län. Vimmerby där företaget finns i jobbar för att företag som PRIMAQ Aktiebolag ska trivas.

PRIMAQ Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Vimmerby så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva uthyrning av arbetskraft, service av och handel med maskiner och reservdelar inom jord-, skogs-, lantbruk och industri samt förvaltning av värdepapper och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att PRIMAQ Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1998-01-01.

Idag är PRIMAQ Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Vimmerby.

Vill man komma i kontakt med PRIMAQ Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0492-79750.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder.

De som är på något sätt har med PRIMAQ Aktiebolag är Gustafsson, Kjell-Tommy som är född 1951 och har titeln VD, Gustafsson, Kjell-Tommy som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Liljeblad, Bo som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Petersson, Karl Örjan som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Karlsson, Britt-Marie Iréne som är född 1957 och har titeln Revisor, Deloitte AB som är född och har titeln Revisor.

PRIMAQ Aktiebolag har 556383-0990 som sitt organisationsnummer.