Ekbacken Lantbruks Aktiebolag

Kalmar län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Vimmerby och Ekbacken Lantbruks Aktiebolag är ett av dem. Kalmar län är ett stort län där det finns många bolag där och Ekbacken Lantbruks Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Ekbacken Lantbruks Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Ekbacken Lantbruks Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1989-07-07. Det finns flera olika bolag i Kalmar län som är ett stort län. Vimmerby där bolaget finns i jobbar för att bolag som Ekbacken Lantbruks Aktiebolag ska trivas.

Ekbacken Lantbruks Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Vimmerby så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bestå av mjölkproduktion, djurhållning, växtodling, byggnadsverksamhet samt handel med skogsprodukter, jämte därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Ekbacken Lantbruks Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1990-01-01.

Idag är Ekbacken Lantbruks Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Vimmerby.

Vill man komma i kontakt med Ekbacken Lantbruks Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0496-40190.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Ekbacken Lantbruks Aktiebolag är Svensson, Per Åke Gunnar som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Gunnarsson, Monica Elisabeth som är född 1964 och har titeln Suppleant, Arvidsson, Åke Helmer som är född 1949 och har titeln Revisor, Revision Sydost AB som är född och har titeln Revisor, .

Ekbacken Lantbruks Aktiebolag har 556365-6650 som sitt organisationsnummer.