Vimmerby Truck o Maskinteknik Aktiebolag

Kalmar län

Information

I Kalmar län så finns Vimmerby Truck o Maskinteknik Aktiebolag. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Vimmerby här finns det många olika Aktiebolag. Vimmerby Truck o Maskinteknik Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Kalmar län. Vimmerby jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Kalmar län gör att företag trivs där.

Vimmerby Truck o Maskinteknik Aktiebolag är momsregistrerat sedan1989-01-01 och har organisationsnummer 556349-3922.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: 0492-18300 alternativt besöka eller skicka post till Vimmerby Truck o Maskinteknik Aktiebolag på följande adress Tegelbruksg. 5, 598 40, Vimmerby.

Vimmerby Truck o Maskinteknik Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I Vimmerby Truck o Maskinteknik Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , , Ingström, Susan Mona-Lisa som är född 1977 och har titeln Suppleant , , ,

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva service och reparation av truckar och fordon samt handel med reservdelar till truckar och fordon och därmed förenlig verksamhet.