ELKA Bygg Aktiebolag

Kalmar län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Vimmerby och ELKA Bygg Aktiebolag är ett av dem. Kalmar län är ett stort län där det finns många företag där och ELKA Bygg Aktiebolag är ett av dem. Statusen för ELKA Bygg Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

ELKA Bygg Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1989-02-09. Det finns flera olika företag i Kalmar län som är ett stort län. Vimmerby där företaget finns i jobbar för att företag som ELKA Bygg Aktiebolag ska trivas.

ELKA Bygg Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Vimmerby så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva byggnadsrörelse, samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att ELKA Bygg Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1989-01-01.

Idag är ELKA Bygg Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Vimmerby.

Vill man komma i kontakt med ELKA Bygg Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0492-22397.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Arvidsson, Carl-Göran -Nilsson, Jan Ingemar Elving.

De som är på något sätt har med ELKA Bygg Aktiebolag är Arvidsson, Carl-Göran som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Arvidsson, Ester Anita Sofia som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Nilsson, Gunilla Iréne som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Nilsson, Jan Ingemar Elving som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Karlsson, Britt-Marie Iréne som är född 1957 och har titeln Revisor, Deloitte AB som är född och har titeln Revisor.

ELKA Bygg Aktiebolag har 556348-1703 som sitt organisationsnummer.