Frödinge Grus & Åkeri Aktiebolag

Kalmar län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Vimmerby och Frödinge Grus & Åkeri Aktiebolag är ett av dem. Kalmar län är ett stort län där det finns många bolag där och Frödinge Grus & Åkeri Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Frödinge Grus & Åkeri Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Frödinge Grus & Åkeri Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1989-01-03. Det finns flera olika bolag i Kalmar län som är ett stort län. Vimmerby där bolaget finns i jobbar för att bolag som Frödinge Grus & Åkeri Aktiebolag ska trivas.

Frödinge Grus & Åkeri Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Vimmerby så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva krossverk och åkeri samt idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Frödinge Grus & Åkeri Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1989-01-01.

Idag är Frödinge Grus & Åkeri Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Vimmerby.

Vill man komma i kontakt med Frödinge Grus & Åkeri Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0492-40002.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

De som är på något sätt har med Frödinge Grus & Åkeri Aktiebolag är Nilsson, Rolf Håkan Alvar som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Nilsson, Anna Brita Ingegerd som är född 1949 och har titeln Suppleant, Andersson, Kent Lennart som är född 1954 och har titeln Revisor, .

Frödinge Grus & Åkeri Aktiebolag har 556347-3262 som sitt organisationsnummer.