ÅP:s Bygg & Murning Aktiebolag

Kalmar län

Information

ÅP:s Bygg & Murning Aktiebolag hittar ni ett Kalmar län som inte är som andra län. I Kalmar län hittar ni Vimmerby som är den kommunen där ÅP:s Bygg & Murning Aktiebolag finns. I Vimmerby så finns det många olika Aktiebolag och i Kalmar län så finns det ännu fler Aktiebolag. ÅP:s Bygg & Murning Aktiebolag tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket ÅP:s Bygg & Murning Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. ÅP:s Bygg & Murning Aktiebolag har funnits sedan och 1989-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till ÅP:s Bygg & Murning Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Björkv. 4, 590 83, Storebro men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0492-30552.

Vimmerby arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Kalmar län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är ÅP:s Bygg & Murning Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

ÅP:s Bygg & Murning Aktiebolag har idag 556345-6028 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten är den som för stunden ansvarar för ÅP:s Bygg & Murning Aktiebolag

Bolaget skall utföra byggnads- och murningsarbeten ävensom idka annan därmed förenlig verksamhet.

I ÅP:s Bygg & Murning Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Pettersson, Irene Janina som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Pettersson, Johan Torbjörn Lennart som är född 1971 och har titeln Suppleant, Saxholm, Ulf John-Axel som är född 1946 och har titeln Revisor, Ulf Saxholm Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .