Fastighetsaktiebolaget Hytten i Oskarshamn

Kalmar län

Information

Fastighetsaktiebolaget Hytten i Oskarshamn hittar ni ett Kalmar län som inte är som andra län. I Kalmar län hittar ni Vimmerby som är den kommunen där Fastighetsaktiebolaget Hytten i Oskarshamn finns. I Vimmerby så finns det många olika Aktiebolag och i Kalmar län så finns det ännu fler Aktiebolag. Fastighetsaktiebolaget Hytten i Oskarshamn tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket Fastighetsaktiebolaget Hytten i Oskarshamn har haft sedan 1994-01-01. Fastighetsaktiebolaget Hytten i Oskarshamn har funnits sedan och 1990-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Fastighetsaktiebolaget Hytten i Oskarshamn så kan ni göra det genom att skicka er post till S. Industrig. 17, 598 40, Vimmerby men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0492-17700.

Vimmerby arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Kalmar län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Fastighetsaktiebolaget Hytten i Oskarshamn Privat, ej börsnoterat.

Fastighetsaktiebolaget Hytten i Oskarshamn har idag 556337-5772 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Fastighetsaktiebolaget Hytten i Oskarshamn

Bolaget skall äga och förvalta fastigheter samt idka därmed förenlig verksamher.

I Fastighetsaktiebolaget Hytten i Oskarshamn så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Carlsson, Bengt-Håkan som är född 1945 och har titeln VD, Carlsson, Bengt-Håkan som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Carlsson, Inga Kerstin Agneta som är född 1949 och har titeln Suppleant, Olausson, Sten Gunnar Kenneth som är född 1951 och har titeln Revisor, Svensson, Jan Hasse Rudolf som är född 1948 och har titeln Revisor, Revision Sydost AB/LR Revision som är född och har titeln RevisorAskman, Svensson & Svensson AB som är född och har titeln Revisor, .