Storebro Bruks AB

Kalmar län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Vimmerby och Storebro Bruks AB är ett av dem. Kalmar län är ett stort län där det finns många bolag där och Storebro Bruks AB är ett av dem. Statusen för Storebro Bruks AB är att Bolaget är aktivt.

Storebro Bruks AB är ett Aktiebolag och skapades 1988-04-29. Det finns flera olika bolag i Kalmar län som är ett stort län. Vimmerby där bolaget finns i jobbar för att bolag som Storebro Bruks AB ska trivas.

Storebro Bruks AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1999-01-01. I Vimmerby så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva utveckling, tillverkning och försäljning av båtar, äga luftfartyg och liknande produkter samt utöva annan därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Storebro Bruks AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 1999-01-01.

Idag är Storebro Bruks AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Vimmerby.

Vill man komma i kontakt med Storebro Bruks AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0492-19500.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamoten -suppleanten -externa firmatecknaren Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder.

De som är på något sätt har med Storebro Bruks AB är Gustafsson, Kenneth Mikael som är född 1963 och har titeln Extern firmatecknare, Olefors, Karl Johan Birger som är född 1965 och har titeln Extern VD, Andersson, Bo Gustav Magnus som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Brandt, Karl Johan som är född 1974 och har titeln Suppleant, Kylebäck, Stefan Hugo som är född 1965 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor.

Storebro Bruks AB har 556324-2105 som sitt organisationsnummer.