Marcus Samuelsson Fastigheter AB

Kalmar län

Information

Marcus Samuelsson Fastigheter AB hittar ni ett Kalmar län som inte är som andra län. I Kalmar län hittar ni Vimmerby som är den kommunen där Marcus Samuelsson Fastigheter AB finns. I Vimmerby så finns det många olika Aktiebolag och i Kalmar län så finns det ännu fler Aktiebolag. Marcus Samuelsson Fastigheter AB tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket Marcus Samuelsson Fastigheter AB har haft sedan 2008-10-23. Marcus Samuelsson Fastigheter AB har funnits sedan och 2008-10-23 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Marcus Samuelsson Fastigheter AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Storg. 38, 598 37, Vimmerby men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 013-311115.

Vimmerby arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Kalmar län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Marcus Samuelsson Fastigheter AB Privat, ej börsnoterat.

Marcus Samuelsson Fastigheter AB har idag 556318-5528 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten är den som för stunden ansvarar för Marcus Samuelsson Fastigheter AB

Föremålet för bolagets verksamhet ska vara att äga och förvalta fastigheter, aktier och andra finansiella instrument, bedriva handel med sport och fritidsartiklar samt idka därmed förenlig verksamhet.

I Marcus Samuelsson Fastigheter AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Samuelsson, Lars Johan Marcus som är född 1969 och har titeln VD, Samuelsson, Lars Johan Marcus som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot, Samuelsson, Camilla Iréne som är född 1973 och har titeln Suppleant, Hall, Anders Bernt-Mauritz som är född 1953 och har titeln Revisor, KPMG Bohlins AB som är född och har titeln Revisor, .