I-Sport i Vimmerby Aktiebolag

Kalmar län

Information

I Kalmar län så finns I-Sport i Vimmerby Aktiebolag. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som verksamheten ligger i är Vimmerby här finns det många olika Aktiebolag. I-Sport i Vimmerby Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Kalmar län. Vimmerby jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Kalmar län gör att bolag trivs där.

I-Sport i Vimmerby Aktiebolag är momsregistrerat sedan1988-01-01 och har organisationsnummer 556317-0397.

Vill man komma i kontakt med verksamheten så kan man nå dem via telefon: 0492-75540 alternativt besöka eller skicka post till I-Sport i Vimmerby Aktiebolag på följande adress Storg. 38, 598 37, Vimmerby.

I-Sport i Vimmerby Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I I-Sport i Vimmerby Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , Samuelsson, Lars Johan Marcus som är född 1969 och har titeln Suppleant , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall försälja sport- och fritidsartiklar samt äga, förvalta och försälja fast egendom, aktier och obligationer, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.