Adaptus Maskinaktiebolag

Kalmar län

Information

Adaptus Maskinaktiebolag hittar ni ett Kalmar län som inte är som andra län. I Kalmar län hittar ni Vimmerby som är den kommunen där Adaptus Maskinaktiebolag finns. I Vimmerby så finns det många olika Aktiebolag och i Kalmar län så finns det ännu fler Aktiebolag. Adaptus Maskinaktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket Adaptus Maskinaktiebolag har haft sedan 1994-01-01. Adaptus Maskinaktiebolag har funnits sedan och 1998-01-01 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Adaptus Maskinaktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Kastanjeg. 3, 598 36, Vimmerby men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 0496-41040.

Vimmerby arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Kalmar län för att locka till sig fler företag.

Idag är Adaptus Maskinaktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Adaptus Maskinaktiebolag har idag 556297-8527 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -Ivarsson, Ingun Barbro Marianne -Ivarsson, Nils Arne är den som för stunden ansvarar för Adaptus Maskinaktiebolag

Bolagets verksamhet är skogsbruk samt konsulttjänster och organisationsutveckling inom handel med lantbruksmaskiner samt därmed förenlig verksamhet.

I Adaptus Maskinaktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Ivarsson, Nils Arne som är född 1932 och har titeln VD, Ivarsson, Nils Arne som är född 1932 och har titeln Ordinarie ledamot, Ivarsson, Ingun Barbro Marianne som är född 1936 och har titeln Suppleant, Karlsson, Britt-Marie Iréne som är född 1957 och har titeln Revisor, Deloitte AB som är född och har titeln Revisor, .