Aktiebolaget Guld-Björnen

Kalmar län

Information

Aktiebolaget Guld-Björnen är ett av många verksamheter som finns i Vimmerby. Det är nämligen den kommunen som Aktiebolaget Guld-Björnen finns i och den tillhör även Kalmar län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Aktiebolaget Guld-Björnen är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 1996-01-01.

Aktiebolaget Guld-Björnen som idag finns i Kalmar län har varit registrerat sedan 1987-04-29.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Ekängsv. 1, 570 80, Virserum. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Aktiebolaget Guld-Björnen så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0382-13560.

Vimmerby arbetar för att verksamheter som Aktiebolaget Guld-Björnen ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Aktiebolaget Guld-Björnen. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Kalmar län.

Bolaget skall äga, förvalta och uppföra fastigheter, bedriva handel med värdepapper ävensom idka därmed förenlig verksamhet

Firmatecknare för Aktiebolaget Guld-Björnen är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Aktiebolaget Guld-Björnen och det är följande personer, Hermansson, Anders Herman Christer som är född 1952 och har titeln VD, Hermansson, Anders Herman Christer som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Hermansson, Liz Onne Margareta som är född 1960 och har titeln Suppleant, Karlsson, Britt-Marie Iréne som är född 1957 och har titeln Revisor, Deloitte AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Aktiebolaget Guld-Björnen är 556295-4171.