IWW Teknik Aktiebolag

Kalmar län

Information

556287-8420 är organisationsnummer för bolaget IWW Teknik Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som IWW Teknik Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Vimmerby som är den kommunen som IWW Teknik Aktiebolag finns i.

IWW Teknik Aktiebolag har varit registrerat sedan 1986-11-26 och det finns flera bolag i Kalmar län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för IWW Teknik Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

IWW Teknik Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Vimmerby som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för IWW Teknik Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med IWW Teknik Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0495-14020 eller genom brev på följande adress:
Turbing. 2, 598 40, Vimmerby

Bolaget ska bedriva fastighetsförvaltning samt energiteknik och annan därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med IWW Teknik Aktiebolag och det är Petersson, Stephan Per-Arne som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Petersson, Jens Olaf som är född 1971 och har titeln Suppleant, Riberth, Nils Jan Mikael som är född 1960 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor,