Tjurstorps Skogsentreprenad Aktiebolag

Kalmar län

Information

556285-2193 är organisationsnummer för företaget Tjurstorps Skogsentreprenad Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Tjurstorps Skogsentreprenad Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Vimmerby som är den kommunen som Tjurstorps Skogsentreprenad Aktiebolag finns i.

Tjurstorps Skogsentreprenad Aktiebolag har varit registrerat sedan 1986-11-06 och det finns flera företag i Kalmar län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Tjurstorps Skogsentreprenad Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1987-01-01.

Tjurstorps Skogsentreprenad Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Vimmerby som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Tjurstorps Skogsentreprenad Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Larsson, Jan-Ove -Larsson, Lars-Magnus

Vill ni komma i kontakt med Tjurstorps Skogsentreprenad Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0496-41054 eller genom brev på följande adress:
Tjurstorp 134, 570 30, Mariannelund

Bolaget skall bedriva skogsentreprenader, skogsbruk, fastighetsförvaltning samt därmed förenlig verksamhet,

Det finns olika personer som har en koppling med Tjurstorps Skogsentreprenad Aktiebolag och det är Larsson, Jan-Ove som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Larsson, Lars-Magnus som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Jonsson, Sven Håkan som är född 1959 och har titeln Suppleant, Arvidsson, Åke Helmer som är född 1949 och har titeln Revisor, Revision Sydost AB som är född och har titeln Revisor,