Börje Svenssons Åkeri Aktiebolag

Kalmar län

Information

Börje Svenssons Åkeri Aktiebolag är en verksamhet som finns i Vimmerby. I Börje Svenssons Åkeri Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Svensson, Sven Börje Tomas som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Norén, Lars Bertil som är född 1959 och har titeln Suppleant, Riberth, Nils Jan Mikael som är född 1960 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Börje Svenssons Åkeri Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Börje Svenssons Åkeri Aktiebolag på telefon 0492-18165.

Bolaget skall bedriva åkeriverksamhet ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Börje Svenssons Åkeri Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Börje Svenssons Åkeri Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Kalmar län och Vimmerby arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Börje Svenssons Åkeri Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Börje Svenssons Åkeri Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1984-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Börje Svenssons Åkeri Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Börje Svenssons Åkeri Aktiebolag har 556245-6383 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Kalmar län.