Rör Bengt Aktiebolag

Kalmar län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Vimmerby och Rör Bengt Aktiebolag är ett av dem. Kalmar län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Rör Bengt Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Rör Bengt Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Rör Bengt Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1983-08-02. Det finns flera olika verksamheter i Kalmar län som är ett stort län. Vimmerby där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Rör Bengt Aktiebolag ska trivas.

Rör Bengt Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Vimmerby så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva vvs-installationer, fastighetsförvaltning samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Rör Bengt Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1988-01-01.

Idag är Rör Bengt Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Vimmerby.

Vill man komma i kontakt med Rör Bengt Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0492-20832.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Rör Bengt Aktiebolag är Karlsson, Bengt Gunnar som är född 1940 och har titeln Ordinarie ledamot, Karlsson, Rosa Karin Ing-Britt som är född 1939 och har titeln Suppleant, Arvidsson, Åke Helmer som är född 1949 och har titeln Revisor, Revision Sydost AB som är född och har titeln Revisor, .

Rör Bengt Aktiebolag har 556232-1546 som sitt organisationsnummer.