Klockarmossen AB

Kalmar län

Information

Klockarmossen AB är en verksamhet som finns i Vimmerby. I Klockarmossen AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Isaksson, Karl Olof Ivan som är född 1929 och har titeln VD, Isaksson, Karl Olof Ivan som är född 1929 och har titeln Ordinarie ledamot, Isaksson, Ulf Joakim som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot, Isaksson, Vera Margareta som är född 1934 och har titeln Ordinarie ledamot, Isaksson, Karl Sören som är född 1967 och har titeln Suppleant, Isaksson, Lars Magnus som är född 1972 och har titeln SuppleantArvidsson, Åke Helmer som är född 1949 och har titeln Revisor, Revision Sydost AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Klockarmossen AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Klockarmossen AB på telefon 0496-40112.

Bolaget skall bedriva fastighetsförvaltning, entreprenadrörelse inom anläggnings- och byggnadsarbeten, serivce och reparationer av entreprenadmaskiner och fordon, samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är Klockarmossen AB av bolagstypen Aktiebolag.

Klockarmossen AB är ett av många verksamheter som finns i Kalmar län och Vimmerby arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Klockarmossen AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Klockarmossen AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1984-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Klockarmossen AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Isaksson, Karl Olof Ivan -Isaksson, Vera Margareta

Klockarmossen AB har 556228-0825 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Kalmar län.