Vimmerby Plåt & Mekaniska Aktiebolag

Kalmar län

Information

I Kalmar län så finns Vimmerby Plåt & Mekaniska Aktiebolag. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Vimmerby här finns det många olika Aktiebolag. Vimmerby Plåt & Mekaniska Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Kalmar län. Vimmerby jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Kalmar län gör att företag trivs där.

Vimmerby Plåt & Mekaniska Aktiebolag är momsregistrerat sedan1982-01-01 och har organisationsnummer 556215-0176.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: 0492-31156 alternativt besöka eller skicka post till Vimmerby Plåt & Mekaniska Aktiebolag på följande adress S. Industrig. 7, 598 40, Vimmerby.

Vimmerby Plåt & Mekaniska Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I Vimmerby Plåt & Mekaniska Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , , Isaksson, Helena Kristina som är född 1962 och har titeln Suppleant , , ,

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget ska bedriva plåt- och legoarbeten samt därmed förenlig verksamhet. Bolaget ska bedriva handel med värdepapper.