Evert Nilsson Processavverkning Aktiebolag

Kalmar län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Vimmerby och Evert Nilsson Processavverkning Aktiebolag är ett av dem. Kalmar län är ett stort län där det finns många företag där och Evert Nilsson Processavverkning Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Evert Nilsson Processavverkning Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Evert Nilsson Processavverkning Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1979-10-04. Det finns flera olika företag i Kalmar län som är ett stort län. Vimmerby där företaget finns i jobbar för att företag som Evert Nilsson Processavverkning Aktiebolag ska trivas.

Evert Nilsson Processavverkning Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Vimmerby så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva processavverkning ( maskinell skogsavverkning ), värdepappershandel samt idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Evert Nilsson Processavverkning Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1979-01-01.

Idag är Evert Nilsson Processavverkning Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Vimmerby.

Vill man komma i kontakt med Evert Nilsson Processavverkning Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0492-13373.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

De som är på något sätt har med Evert Nilsson Processavverkning Aktiebolag är Nilsson, Karl Evert som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Nilsson, Siv Annika Kristina som är född 1954 och har titeln Suppleant, Karlsson, Britt-Marie Iréne som är född 1957 och har titeln Revisor, Deloitte AB som är född och har titeln Revisor, .

Evert Nilsson Processavverkning Aktiebolag har 556201-4596 som sitt organisationsnummer.