Anders Månssons Kran Aktiebolag

Kalmar län

Information

556197-8486 är organisationsnummer för företaget Anders Månssons Kran Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Anders Månssons Kran Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Vimmerby som är den kommunen som Anders Månssons Kran Aktiebolag finns i.

Anders Månssons Kran Aktiebolag har varit registrerat sedan 1978-09-13 och det finns flera företag i Kalmar län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Anders Månssons Kran Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1978-01-01.

Anders Månssons Kran Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Vimmerby som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Anders Månssons Kran Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Anders Månssons Kran Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:
Lillåkra, 598 40, Vimmerby

Bolaget skall driva kranuthyrningsverksamhet ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Anders Månssons Kran Aktiebolag och det är Månsson, Anders Ingemar som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Karlsson, Laila Kristina som är född 1954 och har titeln Suppleant, Saxholm, Ulf John-Axel som är född 1946 och har titeln Revisor, Ulf Saxholm Aktiebolag som är född och har titeln Revisor,