Design by Proudly Aktiebolag

Kalmar län

Information

556192-6329 är organisationsnummer för företaget Design by Proudly Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Design by Proudly Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Vimmerby som är den kommunen som Design by Proudly Aktiebolag finns i.

Design by Proudly Aktiebolag har varit registrerat sedan 1976-07-08 och det finns flera företag i Kalmar län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2004-12-16 vill man istället veta hur det står till med momsen för Design by Proudly Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2007-04-19.

Design by Proudly Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Vimmerby som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Design by Proudly Aktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med Design by Proudly Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 073-1510610 eller genom brev på följande adress:
Grubbens g. 9, 112 32, Stockholm

Bolaget skall bedriva design, formgivning, planering av inredningar, industriell formgivning och grafisk formgivning samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Design by Proudly Aktiebolag och det är Alexandersson, Billy Torbjörn som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Alexandersson, Linda Karolina som är född 1977 och har titeln Suppleant, Saxholm, Ulf John-Axel som är född 1946 och har titeln Revisor, Ulf Saxholm Aktiebolag som är född och har titeln Revisor,