Bloms Fastighets och Barkmylla Aktiebolag

Kalmar län

Information

Bloms Fastighets och Barkmylla Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Vimmerby. Det är nämligen den kommunen som Bloms Fastighets och Barkmylla Aktiebolag finns i och den tillhör även Kalmar län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Bloms Fastighets och Barkmylla Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 1994-01-01.

Bloms Fastighets och Barkmylla Aktiebolag som idag finns i Kalmar län har varit registrerat sedan 1975-09-18. Men sedan 1996-01-01 så har Bloms Fastighets och Barkmylla Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Vattentornsg. 9, 598 35, Vimmerby. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Bloms Fastighets och Barkmylla Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0492-20074.

Vimmerby arbetar för att bolag som Bloms Fastighets och Barkmylla Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Bloms Fastighets och Barkmylla Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Kalmar län.

Bolaget skall bedriva köp, försäljning, förvaltning av värde- papper, fastigheter och mark samt försäljning av jordförbättringsmedel samt bedriva inköp, försäljning och regarationer av entreprenadmaskiner och lastbilar ävenosm idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Bloms Fastighets och Barkmylla Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Bloms Fastighets och Barkmylla Aktiebolag och det är följande personer, Blom, Rolf Verner som är född 1933 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Birger Gottfrid som är född 1943 och har titeln Suppleant, Riberth, Nils Jan Mikael som är född 1960 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Bloms Fastighets och Barkmylla Aktiebolag är 556190-4383.