Bertil Borgstrands Åkeri Aktiebolag

Kalmar län

Information

Bertil Borgstrands Åkeri Aktiebolag hittar ni ett Kalmar län som inte är som andra län. I Kalmar län hittar ni Vimmerby som är den kommunen där Bertil Borgstrands Åkeri Aktiebolag finns. I Vimmerby så finns det många olika Aktiebolag och i Kalmar län så finns det ännu fler Aktiebolag. Bertil Borgstrands Åkeri Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket Bertil Borgstrands Åkeri Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. Bertil Borgstrands Åkeri Aktiebolag har funnits sedan och 1975-01-01 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Bertil Borgstrands Åkeri Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Lockneviv. 178, 590 80, Södra Vi men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 0492-26032.

Vimmerby arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Kalmar län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Bertil Borgstrands Åkeri Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Bertil Borgstrands Åkeri Aktiebolag har idag 556189-7876 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -Borgstrand, Göte Bertil Holger -Borgstrand, Hans Holger Mattias -Borgstrand, Siv Anna Margareta är den som för stunden ansvarar för Bertil Borgstrands Åkeri Aktiebolag

Bolaget skall driva åkerirörelse jämte därmed förenlig verksamhet.

I Bertil Borgstrands Åkeri Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Borgstrand, Siv Anna Margareta som är född 1941 och har titeln Extern firmatecknare, Borgstrand, Göte Bertil Holger som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot, Borgstrand, Hans Holger Mattias som är född 1970 och har titeln Suppleant, Arvidsson, Åke Helmer som är född 1949 och har titeln Revisor, Revision Sydost AB som är född och har titeln Revisor, .