Leanders Gummiverkstad Aktiebolag

Kalmar län

Information

Leanders Gummiverkstad Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Vimmerby. Det är nämligen den kommunen som Leanders Gummiverkstad Aktiebolag finns i och den tillhör även Kalmar län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Leanders Gummiverkstad Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 1994-01-01.

Leanders Gummiverkstad Aktiebolag som idag finns i Kalmar län har varit registrerat sedan 1972-08-21. Men sedan 1972-01-01 så har Leanders Gummiverkstad Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Leanders Gummiverkstad Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0492-10185.

Vimmerby arbetar för att verksamheter som Leanders Gummiverkstad Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Leanders Gummiverkstad Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Kalmar län.

Bolaget skall bedriva fastighetsförvaltning och därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Leanders Gummiverkstad Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Leanders Gummiverkstad Aktiebolag och det är följande personer, Petersson, Karl Joakim som är född 1972 och har titeln VD, Petersson, Karl Joakim som är född 1972 och har titeln Ordinarie ledamot, Gerardin, Bernard Marie Jacques som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Berther, Philippe som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt i land utanför EES, Zander, Rolf Ingvar som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Widarsson, Jarl Vidar Thomas som är född 1960 och har titeln Revisor.Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Leanders Gummiverkstad Aktiebolag är 556168-3060.