Rydén Design o. Teknik Aktiebolag

Kalmar län

Information

Rydén Design o. Teknik Aktiebolag hittar ni ett Kalmar län som inte är som andra län. I Kalmar län hittar ni Vimmerby som är den kommunen där Rydén Design o. Teknik Aktiebolag finns. I Vimmerby så finns det många olika Aktiebolag och i Kalmar län så finns det ännu fler Aktiebolag. Rydén Design o. Teknik Aktiebolag tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket Rydén Design o. Teknik Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. Rydén Design o. Teknik Aktiebolag har funnits sedan och 1972-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Rydén Design o. Teknik Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till S. Industrig. 5, 598 40, Vimmerby men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0492-13222.

Vimmerby arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Kalmar län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Rydén Design o. Teknik Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Rydén Design o. Teknik Aktiebolag har idag 556143-9851 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten är den som för stunden ansvarar för Rydén Design o. Teknik Aktiebolag

Föremålet för bolagets verksamhet är reklam och marknadsföringsproduktion, IT-teknik inom webbdesign, fastighetsförvaltning, handel med värdepapper samt övrig fast och lös egendom och därmed förenlig verksamhet.

I Rydén Design o. Teknik Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Rydén, Lars Gustav som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot, Brolin, Per Stefan som är född 1950 och har titeln Suppleant, Ahlstrand, Thomas Lock som är född 1957 och har titeln Revisor, Nilsson, Karin Alice som är född 1958 och har titeln Revisorssuppleant, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, K.A.N Ekonomi och Revision AB som är född och har titeln Revisor.