Inge Karlsson Trävaru Aktiebolag

Kalmar län

Information

Inge Karlsson Trävaru Aktiebolag hittar ni ett Kalmar län som inte är som andra län. I Kalmar län hittar ni Vimmerby som är den kommunen där Inge Karlsson Trävaru Aktiebolag finns. I Vimmerby så finns det många olika Aktiebolag och i Kalmar län så finns det ännu fler Aktiebolag. Inge Karlsson Trävaru Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket Inge Karlsson Trävaru Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. Inge Karlsson Trävaru Aktiebolag har funnits sedan och 1980-01-01 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Inge Karlsson Trävaru Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Frödinge Perstorp, 598 94, Vimmerby men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 0492-40153.

Vimmerby arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Kalmar län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Inge Karlsson Trävaru Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Inge Karlsson Trävaru Aktiebolag har idag 556127-7582 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Inge Karlsson Trävaru Aktiebolag

Föremålet för bolagets verksamhet är legohyvling och därmed förenlig verksamhet.

I Inge Karlsson Trävaru Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Karlsson, Karl Tommy Inge som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Karlsson, Siv Ulla Agneta som är född 1950 och har titeln Suppleant, Karlsson, Britt-Marie Iréne som är född 1957 och har titeln Revisor, Deloitte AB som är född och har titeln Revisor, .