Aktiebolaget Roland Hagelin

Kalmar län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Vimmerby och Aktiebolaget Roland Hagelin är ett av dem. Kalmar län är ett stort län där det finns många företag där och Aktiebolaget Roland Hagelin är ett av dem. Statusen för Aktiebolaget Roland Hagelin är att Bolaget är aktivt.

Aktiebolaget Roland Hagelin är ett Aktiebolag och skapades 1968-11-26. Det finns flera olika företag i Kalmar län som är ett stort län. Vimmerby där företaget finns i jobbar för att företag som Aktiebolaget Roland Hagelin ska trivas.

Aktiebolaget Roland Hagelin är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Vimmerby så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall idka detalj- och partihandel med blommor, plantskolealster, frukt och grönsaker ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Aktiebolaget Roland Hagelin är momsregistrerat och det har de varit sedan 1980-01-01.

Idag är Aktiebolaget Roland Hagelin Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Vimmerby.

Vill man komma i kontakt med Aktiebolaget Roland Hagelin så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0492-31890.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder.

De som är på något sätt har med Aktiebolaget Roland Hagelin är Hagelin Emilsson, Sylvia Annette som är född 1960 och har titeln VD, Hagelin Emilsson, Sylvia Annette som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Hagelin, Roland som är född 1935 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Emilsson, Kjell Kåre som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Hagelin, Doris Ing-Britt som är född 1940 och har titeln Suppleant, Riberth, Nils Jan Mikael som är född 1960 och har titeln RevisorErnst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .

Aktiebolaget Roland Hagelin har 556121-1854 som sitt organisationsnummer.