Frödinge Tanktransport Aktiebolag

Kalmar län

Information

I Kalmar län så finns Frödinge Tanktransport Aktiebolag. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som verksamheten ligger i är Vimmerby här finns det många olika Aktiebolag. Frödinge Tanktransport Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Kalmar län. Vimmerby jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Kalmar län gör att bolag trivs där.

Frödinge Tanktransport Aktiebolag är momsregistrerat sedan1980-01-01 och har organisationsnummer 556099-5721.

Vill man komma i kontakt med verksamheten så kan man nå dem via telefon: 0705-437438 alternativt besöka eller skicka post till Frödinge Tanktransport Aktiebolag på följande adress Sunnanängsg. 16, 598 32, Vimmerby.

Frödinge Tanktransport Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I Frödinge Tanktransport Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , , Danielsson, Hans Stefan Daniel som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande , Nilsson, Per-Albin Gunnar som är född 1986 och har titeln Suppleant , , . , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva åkerirörelse och fastighetsförvaltning samt annan därmed förenlig verksamhet.