Bladhs Eftr. Aktiebolag

Kalmar län

Information

Föremålet för bolagets verksamhet är att driva detaljhandel med textilvaror, äga och förvalta fastigheter och värdepapper och därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Bladhs Eftr. Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Vimmerby så är Bladhs Eftr. Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Kalmar län så finns det ännu fler.

Vimmerby arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Vimmerby och i Kalmar län. Redan 1960-10-31 så skapades Bladhs Eftr. Aktiebolag och bolaget är har F-skattsedel Bladhs Eftr. Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

Bladhs Eftr. Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1980-01-01

556074-3352 är organisationsnummret för bolaget som finns i Vimmerby.

Just nu är Bladhs Eftr. Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Kalmar län

Vill ni komma i kontakt med Bladhs Eftr. Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 0492-10061 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom Bladhs Eftr. Aktiebolag är Andersson, Dorothee Kristine som är född 1957 och har titeln VD, Andersson, Dorothee Kristine som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Evert Halvar som är född 1953 och har titeln Suppleant, Hedrum, Carina Maria Elisabet som är född 1971 och har titeln Revisor, P46 Redovisning AB som är född och har titeln Revisor, .