Gullringshus Aktiebolag

Kalmar län

Information

Bolaget skall bedriva handel med fastigheter och byggmaterial, handel med värdepapper samt kapitalförvaltning och därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Gullringshus Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Vimmerby så är Gullringshus Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Kalmar län så finns det ännu fler.

Vimmerby arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Vimmerby och i Kalmar län. Redan 1960-04-20 så skapades Gullringshus Aktiebolag och bolaget är har F-skattsedel Gullringshus Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

Gullringshus Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1986-01-01

556071-6630 är organisationsnummret för bolaget som finns i Vimmerby.

Just nu är Gullringshus Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Kalmar län

Vill ni komma i kontakt med Gullringshus Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 0492-28100 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Ansgarius, Krister -Ansgarius-Svensson, Bengt Henry F

Följande personer är på något sätt aktiva inom Gullringshus Aktiebolag är Ansgarius-Svensson, Bengt Henry F som är född 1925 och har titeln VD, Ansgarius-Svensson, Bengt Henry F som är född 1925 och har titeln Ordinarie ledamot, Ansgarius, Krister som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Blomberg, Karl Johan som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Ahlstrand, Thomas Lock som är född 1957 och har titeln Revisor, Riberth, Nils Jan Mikael som är född 1960 och har titeln RevisorssuppleantErnst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .