Frödinge Mejeri Aktiebolag

Kalmar län

Information

Frödinge Mejeri Aktiebolag hittar ni ett Kalmar län som inte är som andra län. I Kalmar län hittar ni Vimmerby som är den kommunen där Frödinge Mejeri Aktiebolag finns. I Vimmerby så finns det många olika Aktiebolag och i Kalmar län så finns det ännu fler Aktiebolag. Frödinge Mejeri Aktiebolag tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket Frödinge Mejeri Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. Frödinge Mejeri Aktiebolag har funnits sedan och 1990-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Frödinge Mejeri Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Skolg. 2, 598 95, Vimmerby men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0492-19800.

Vimmerby arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Kalmar län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Frödinge Mejeri Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Frödinge Mejeri Aktiebolag har idag 556065-0938 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder är den som för stunden ansvarar för Frödinge Mejeri Aktiebolag

Bolaget skall idka mejerirörelse och därmed förenlig verksamhet.

I Frödinge Mejeri Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Brynell, Karin Antje som är född 1963 och har titeln Extern VD, Lund, Tor som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Gulliksen, Bjornar som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Johansson, Viveka Yvonne som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot,Arbetstagarrepresentant, Mohn, Frank som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Andersson, Anna Eva Yvonne som är född 1968 och har titeln Suppleant,ArbetstagarrepresentantEliasson, Carl Richard som är född 1974 och har titeln Delgivningsbar person, Ernst & Young Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, Hjalmarsson, Claes Håkan som är född 1962 och har titeln Huvudansvarigrevisor.