Aktiebolaget Svetsman

Kalmar län

Information

Aktiebolaget Svetsman är ett bolag som finns i Vimmerby. I Aktiebolaget Svetsman finns det lite olika personer som är förknippade och det är Gustafsson, Lars Knut Torbjörn som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Eva Pia Irene som är född 1955 och har titeln Suppleant, Karlsson, Britt-Marie Iréne som är född 1957 och har titeln Revisor, Deloitte AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Aktiebolaget Svetsman så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Aktiebolaget Svetsman på telefon 0492-13000.

Bolagets verksamhet är legotillverkning inom metallindustrin och handel med värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är Aktiebolaget Svetsman av bolagstypen Aktiebolag.

Aktiebolaget Svetsman är ett av många bolag som finns i Kalmar län och Vimmerby arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Aktiebolaget Svetsman innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Aktiebolaget Svetsman är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1980-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Aktiebolaget Svetsman så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Aktiebolaget Svetsman har 556050-5819 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Kalmar län.