Ann-Britts Café & Kiosk (på Spåret Café & Kiosk)

Kalmar län

Information

Ann-Britts Café & Kiosk (på Spåret Café & Kiosk) är ett bolag som finns i Vimmerby. I Ann-Britts Café & Kiosk (på Spåret Café & Kiosk) finns det lite olika personer som är förknippade och det är Gustafsson, Ann-Britt Irene som är född 1954 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Vill man kunna komma i kontakt med Ann-Britts Café & Kiosk (på Spåret Café & Kiosk) så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Ann-Britts Café & Kiosk (på Spåret Café & Kiosk) på telefon 0492-18925.

Café och kiosk rörelse på resecentrum (tåg och buss). Konditorivaror, smörgåsar, tobak, godis, glass, dagstidningar, veckotidningar samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är Ann-Britts Café & Kiosk (på Spåret Café & Kiosk) av bolagstypen Enskild firma.

Ann-Britts Café & Kiosk (på Spåret Café & Kiosk) är ett av många bolag som finns i Kalmar län och Vimmerby arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Ann-Britts Café & Kiosk (på Spåret Café & Kiosk) innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2000-01-01 och Ann-Britts Café & Kiosk (på Spåret Café & Kiosk) är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1996-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Ann-Britts Café & Kiosk (på Spåret Café & Kiosk) så är det följande:

Ann-Britts Café & Kiosk (på Spåret Café & Kiosk) har 540519-XXXX som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Kalmar län.