Vimmerby Sparbank AB

Kalmar län

Information

516401-0174 är organisationsnummer för företaget Vimmerby Sparbank AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Vimmerby Sparbank AB är Bankaktiebolag. Det finns idag flera olika Bankaktiebolag i Vimmerby som är den kommunen som Vimmerby Sparbank AB finns i.

Vimmerby Sparbank AB har varit registrerat sedan 2001-04-20 och det finns flera företag i Kalmar län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2001-05-23 vill man istället veta hur det står till med momsen för Vimmerby Sparbank AB så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Vimmerby Sparbank AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Vimmerby som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Vimmerby Sparbank AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -Berg, Ulf Lennart Fritz -Forsgren, Ragna Ingrid Margareta -Hjalmarsson, Gerth Sigurd -Theodorsson, Göran Sixten Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

Vill ni komma i kontakt med Vimmerby Sparbank AB så kan ni göra det på telefon genom 0492-79500 eller genom brev på följande adress:
Sevedeg. 37, 598 37, Vimmerby

Banken får bedriva 1. sådan bankrörelse som avses i 1 kap 3 ! lagen (2004:297) om bank- och finansieringsrörelse samt 2. finansiell verksamhet och verksamhet som har ett naturligt samband därmed enligt 7 kap 1 ! lagen om bank- och finansieringsrörelse

Det finns olika personer som har en koppling med Vimmerby Sparbank AB och det är Berg, Ulf Lennart Fritz som är född 1949 och har titeln VD, Berg, Ulf Lennart Fritz som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Hjalmarsson, Gerth Sigurd som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Forsgren, Ragna Ingrid Margareta som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot,Vice styrelseordförde, Bäck, Stig Erik som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Carlsson, Mikael Gunnar som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamotGustafsson, Per Anders som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot,Arbetstagarrepresentant, Henriksson, Britt Ingrid som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Pettersson, Ove Lars Gustav som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamotTheodorsson, Göran Sixten som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamotAxelsson, Bo Göran Mikael som är född 1949 och har titeln RevisorLarsson, Jan Erik som är född 1951 och har titeln RevisorPalmqvist, Jan Erik som är född 1962 och har titeln RevisorssuppleantRiberth, Nils Jan Mikael som är född 1960 och har titeln Revisorssuppleantba.ks & co revision AB som är född och har titeln RevisorDeloitte AB som är född och har titeln RevisorErnst & Young AB som är född och har titeln Revisor