Ida's Krog Barbro Wenden

Kalmar län

Information

Ida's Krog Barbro Wenden hittar ni ett Kalmar län som inte är som andra län. I Kalmar län hittar ni Vimmerby som är den kommunen där Ida's Krog Barbro Wenden finns. I Vimmerby så finns det många olika Enskild firma och i Kalmar län så finns det ännu fler Enskild firma. Ida's Krog Barbro Wenden tillhör verksamheterstypen Enskild firma och verksamheten har F-skatt vilket Ida's Krog Barbro Wenden har haft sedan 2006-11-16. Ida's Krog Barbro Wenden har funnits sedan och 2001-11-12 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Ida's Krog Barbro Wenden så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0492-18844.

Vimmerby arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Kalmar län för att locka till sig fler verksamheter.

Ida's Krog Barbro Wenden har idag 441127-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Ida's Krog Barbro Wenden

Matservering och matförsäljning.

I Ida's Krog Barbro Wenden så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Wendén, Hedvig Barbro Maria som är född 1944 och har titeln Innehavare av enskild firma, .