Leg. Psykoterapeut Gunilla Sternudd

Kalmar län

Information

390603-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Leg. Psykoterapeut Gunilla Sternudd. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Leg. Psykoterapeut Gunilla Sternudd är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Vimmerby som är den kommunen som Leg. Psykoterapeut Gunilla Sternudd finns i.

Leg. Psykoterapeut Gunilla Sternudd har varit registrerat sedan 1992-05-27 och det finns flera verksamheter i Kalmar län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Leg. Psykoterapeut Gunilla Sternudd så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2002-08-05.

Leg. Psykoterapeut Gunilla Sternudd är och det finns flera verksamheter i Vimmerby som också är .

Firmatecknare för Leg. Psykoterapeut Gunilla Sternudd är följande:

Vill ni komma i kontakt med Leg. Psykoterapeut Gunilla Sternudd så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:

Psykoterapi, terapeutisk ridning, psykologisk rådgivning och behandling, psykologiska utredningar samt handledning konsultation inom ovanstående områden.

Det finns olika personer som har en koppling med Leg. Psykoterapeut Gunilla Sternudd och det är Sternudd, Gunilla Birgitta som är född 1939 och har titeln Innehavare av enskild firma,