Centrala Trafikskolan, Tung Trafik BM

Kalmar län

Information

370701-XXXX är organisationsnummer för bolaget Centrala Trafikskolan, Tung Trafik BM. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Centrala Trafikskolan, Tung Trafik BM är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Vimmerby som är den kommunen som Centrala Trafikskolan, Tung Trafik BM finns i.

Centrala Trafikskolan, Tung Trafik BM har varit registrerat sedan 1997-01-02 och det finns flera bolag i Kalmar län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1998-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Centrala Trafikskolan, Tung Trafik BM så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1997-01-01.

Centrala Trafikskolan, Tung Trafik BM är och det finns flera bolag i Vimmerby som också är .

Firmatecknare för Centrala Trafikskolan, Tung Trafik BM är följande:

Vill ni komma i kontakt med Centrala Trafikskolan, Tung Trafik BM så kan ni göra det på telefon genom 0492-10222 eller genom brev på följande adress:

Utbildning i tung trafik.

Det finns olika personer som har en koppling med Centrala Trafikskolan, Tung Trafik BM och det är Monell, John Bo Roland som är född 1937 och har titeln Innehavare av enskild firma,