Roland Skärsvi Åkeri

Kalmar län

Information

341128-XXXX är organisationsnummer för företaget Roland Skärsvi Åkeri. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Roland Skärsvi Åkeri är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Vimmerby som är den kommunen som Roland Skärsvi Åkeri finns i.

Roland Skärsvi Åkeri har varit registrerat sedan 1978-11-28 och det finns flera företag i Kalmar län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1986-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Roland Skärsvi Åkeri så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1978-01-01.

Roland Skärsvi Åkeri är och det finns flera bolag i Vimmerby som också är .

Firmatecknare för Roland Skärsvi Åkeri är följande:

Vill ni komma i kontakt med Roland Skärsvi Åkeri så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:

Åkerirörelse samt annan därmed förenlig verksamhet

Det finns olika personer som har en koppling med Roland Skärsvi Åkeri och det är Skärsvi, Roland Gunnar som är född 1934 och har titeln Innehavare av enskild firma,