Handelsbolaget Hälsa För Dig och Mig i Vimmerby

Kalmar län

Information

Handelsbolag finns det flera av i Vimmerby och Handelsbolaget Hälsa För Dig och Mig i Vimmerby är ett av dem. Kalmar län är ett stort län där det finns många företag där och Handelsbolaget Hälsa För Dig och Mig i Vimmerby är ett av dem. Statusen för Handelsbolaget Hälsa För Dig och Mig i Vimmerby är att Bolaget är aktivt.

Handelsbolaget Hälsa För Dig och Mig i Vimmerby är ett Handelsbolag och skapades 2006-10-09. Det finns flera olika företag i Kalmar län som är ett stort län. Vimmerby där företaget finns i jobbar för att företag som Handelsbolaget Hälsa För Dig och Mig i Vimmerby ska trivas.

Handelsbolaget Hälsa För Dig och Mig i Vimmerby är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2006-12-07. I Vimmerby så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Försäljning av näringstillskott, friskvårdsbehandlingar, kurser inriktade mot hälsa och friskvård.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Handelsbolaget Hälsa För Dig och Mig i Vimmerby är momsregistrerat och det har de varit sedan 2006-12-07.

Idag är Handelsbolaget Hälsa För Dig och Mig i Vimmerby och det finns flera företag som är det idag i Vimmerby.

Vill man komma i kontakt med Handelsbolaget Hälsa För Dig och Mig i Vimmerby så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0492-13200.

Firman tecknas av bolagsmännen var för sig..

De som är på något sätt har med Handelsbolaget Hälsa För Dig och Mig i Vimmerby är Homann, Karin Else Ingrid som är född 1967 och har titeln Bolagsman, Johansson, Tommy Lars Erik som är född 1964 och har titeln Bolagsman, .

Handelsbolaget Hälsa För Dig och Mig i Vimmerby har 969721-9971 som sitt organisationsnummer.