Gentleman o Ladies Handelsbolag

Kalmar län

Information

Gentleman o Ladies Handelsbolag är en verksamhet som finns i Vimmerby. I Gentleman o Ladies Handelsbolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Asplund, Bo Lennarth som är född 1954 och har titeln Bolagsman, Engstrand, Jan Lennart som är född 1950 och har titeln Bolagsman, Hansen, Mats Erik Korsholm som är född 1957 och har titeln Bolagsman, Hedlund, Seth Jan som är född 1945 och har titeln Bolagsman, Isaksson, Hilkka Anita Orvokki som är född 1961 och har titeln Bolagsman, Josefssons Redovisningstjänst i Vimmerby som är född och har titeln BolagsmanJönsson, Lars Jörgen som är född 1943 och har titeln Bolagsman, Karlsson, Bengt Lars-Åke som är född 1952 och har titeln Bolagsman, Persson, Jan Anders som är född 1937 och har titeln BolagsmanRundbäck, Kent Lennart som är född 1947 och har titeln BolagsmanTomas Thell Travkonsult Aktiebolag som är född och har titeln BolagsmanViinikainen, Pirkko Kaarina som är född 1947 och har titeln Bolagsman.

Vill man kunna komma i kontakt med Gentleman o Ladies Handelsbolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Gentleman o Ladies Handelsbolag på telefon 0492-15520.

Travhästar för tävling och avel och därmed förenlig verksamhet.

Idag är Gentleman o Ladies Handelsbolag av bolagstypen Handelsbolag.

Gentleman o Ladies Handelsbolag är ett av många verksamheter som finns i Kalmar län och Vimmerby arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Gentleman o Ladies Handelsbolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2003-12-04 och Gentleman o Ladies Handelsbolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2003-12-04.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Gentleman o Ladies Handelsbolag så är det följande:
Firman tecknas ensam av -556177-0271 Josefssons Redovisningstjänst i Vimmerby

Gentleman o Ladies Handelsbolag har 969697-1754 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Kalmar län.