Stall Shaman Handelsbolag

Kalmar län

Information

Stall Shaman Handelsbolag är ett av många verksamheter som finns i Vimmerby. Det är nämligen den kommunen som Stall Shaman Handelsbolag finns i och den tillhör även Kalmar län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Stall Shaman Handelsbolag är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 2003-01-23.

Stall Shaman Handelsbolag som idag finns i Kalmar län har varit registrerat sedan 2003-01-07. Men sedan 2003-01-23 så har Stall Shaman Handelsbolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Stall Shaman Handelsbolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0492-15520.

Vimmerby arbetar för att verksamheter som Stall Shaman Handelsbolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Stall Shaman Handelsbolag. Det finns flera verksamheter i Kalmar län.

Travhästar för tävling och avel och därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Stall Shaman Handelsbolag är följande:
Firman tecknas gemensamt av -969618-0034 Bremer - Hallqvist Handelsbolag -Svensson, Ingvar Roger.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Stall Shaman Handelsbolag och det är följande personer, Ahlgren, Jan Peter som är född 1963 och har titeln Bolagsman, Bremer - Hallqvist Handelsbolag som är född och har titeln Bolagsman, Egir, Jan Erik Hubert som är född 1945 och har titeln Bolagsman, Egir, Rolf Erik som är född 1948 och har titeln Bolagsman, Holmér, Nils-Gustav Peter som är född 1967 och har titeln Bolagsman, Lindgren, Stig Erland som är född 1936 och har titeln Bolagsman.Palmgren, Sylvi Helene som är född 1961 och har titeln Bolagsman, Svensson, Ingvar Roger som är född 1949 och har titeln Bolagsman, Josefssons Redovisningstjänst i Vimmerby som är född och har titeln Prokurist.

Organisationsnummer för Stall Shaman Handelsbolag är 969690-6602.